- تاریخ ارسال : 12 / 04 / 1394
- موضوعات : تمرینات ورزشی , اصطلاحات کاراته ,
- بازدید : 157 مشاهده
كسی كه می داند چگونه از خود دفاع كند میتواند وضع روحی خود را همیشه در حالت طبیعی حفظ كند و این چیزی است كه روی روحیات او در زندگی روزمره تاثیر میگذارد. بنابراین در نهایت خونسردی, هرگز این امكان را به مهاجم نمی دهد كه به او حمله كند . هیچوقت خودش را در خطر نمی اندازد مگر موقعی كه واقعاً لازم باشد و احتمال رفتن او به سمت دردسر خیلی كمتر از كسی است كه نمی تواند از خودش دفاع كند . از این نقطه نظر كه فنون دفاع شخصی در كاراته ارزش بسیار حیاتی دارند .
از لحاظ روحی و ذهنی مردم بر این باورند که محدودیت هائی برای قدرت جسمی و روحی آنها وجود دارد، اما واقعاً برای غلبه بر این محدودیت ها با جدیت تلاش نمی کنند. با آموزش صحیح می توان موانع جسمی و روحی را برای آشکار کردن قدرتی شگفت انگیز از میان برداشت.
کاراته یک هنر رزمی ژاپنی (Bu do) است، که با آشکارسازی استعدادهای نهفته، برای غلبه بر ضعف ها و محدودیت ها، طراحی شده است.
************************************
تفاوت دفاع شخصی در كاراته و مبارزه در كاراته در چیست؟
در دفاع شخصی شما مصلحت خود را در نظر می گیرید. علت دفاع کردن، خود شما هستید که البته غریزی است . وقتی هنر رزمی ژاپنی را تمرین می کنید شخصی دیگر یا حریف مقابل علت دفاع می باشد.
اما در مبارزه، نه فقط رقابت جسمی، بلکه رقابت ذهنی و روحی نیز وجود دارد.
اگر ابتدا به امنیت شخصی یا سلامت خود فکر کنید، ممکن است نگران شوید و ندانید چه باید انجام دهید. اکثر مردم نمی توانند به درستی یا سریع تصمیم بگیرند و به همین دلیل فرصت را از دست خواهند داد. اما اگر حضور خود را در این جهان انکار و برای عشق کار کنید، (عشق به وطن، مردم، و ... ) تصمیم گیرنده شما هستید و قادرید بر نیروی بزرگ تری متمرکز شوید.
واژه کاراته از ”خلأ“ (mu) ذنِ بودیسم Zin Buddhism مشتق می شود. این خلأ، رهائی از مانع روانی ترس است. وقتی این مانع رفع شد، قدرت شخص برای به کارگیری فنون جسمی کاراته بهبود میبخشد.
******************************
مردم بسیار نگران از دست دادن زندگی خود هستند، زندگی ای که هرگز آن را درک نمی کنند.
اما زمانی که اراده کنند، تا بمیرند و از خودگذشتگی کنند، زندگی واقعی را به دست می آورند.
از عهد عتیق، اساتید شمشیر ژاپنی، ذن ۷ـ کن zen۷ ken۳) ۳ به معنای شمشیر، zen ذن بودائی است) را آموخته اند. مفهوم این عبارت این است که تکنیک ها 30% و وضعیت ذهن و روح 70% پیروزی در یک مبارزه را برعهده دارد.