- تاریخ ارسال : 1402/07/04
- موضوعات : اصطلاحات کاراته ,
- بازدید : 167 مشاهده
تشویق میبایست :
۱) فوری و بلافاصله انجام شود : یعنی پس از انجام کارخوب و درست توسط فرد (کودک یا نونهال) دراسرع وقت از او قدردانی شود و از موکول کردن آن به بعد و از دست دادن زمان و به اصطلاح وعده سرخرمن ، پرهیز کنید. مثلا در صورت پیشرفت و انجام خوب یک تکنیک و یا نظم و انظباط خوب در کلاس سریع او را مورد خطابه قرارداده و تشویق نمایید.
۲) متناسب باشد : میزان و نوع پاداش با نوع کاری که فرد (کودک یا نونهال) انجام داده است ، متناسب باشد . مثلا اگر در یک کلاس کاراته بابت نظم و انضباط او را تشویق می کنید دادن یک جاسوئیچی و یا کتاب برای او مناسب نیست ولی دادن یک دستکش ، میت ضربه ، برچسب های رنگی یا حتی جعبه ی شکلات برای او بهتر و خوشحال کننده تر میباشد. خلاصه کلام در حد کارش به او جایزه دهید نه بیشتر و نه کمتر…
۳) مشخص باشد : لازم است فرد (کودک یا نونهال) متوجه شود که برای انجام کدام کار مورد تشویق قرارگرفته است . بهتر است در ارائه توضیح ، صحبت را با عباراتی دوستانه و کودکانه نظیر ، « عزیزم و … » شروع نماییم و بعد به کار خوب و درست او اشاره ، آفرین و تحسین کنیم ،
مثال : علی عزیزم یا علی آقا – آفرین به شما ، به خاطر اینکه در این دوره بسیار منظم بودی و تکنیکهای پا را بخوبی یاد گرفتی و در خانه نیز تمرین داشتی، شما مورد تشویق قرار میگیری و این هدیه را از این بابت به شما اهدا میکنیم .آفرین به شما..
دانشگاه سایبری کاراته دو ایران